010 268 01 86 [email protected]

SEO Rotterdam En Omstreken | Krijg Meer Bezoekers Op Uw Website

 

Met de dienst SEO Rotterdam helpen we bedrijven gevestigd in Rotterdam en omstreken met online marketing en SEO. Wij helpen bedrijven om meer gerichte bezoekers te krijgen op hun website.

Met “gerichte” bezoekers bedoelen we het aantrekken van die bezoekers die actief op zoek zijn om uw product of service aan te schaffen.

We doen dit door uw website sterker en Google-vriendelijker te maken. Nou, u runt uw eigen bedrijf en u wilt op de eerste pagina in Google zichtbaar zijn met uw website. Maar, u weet ook dat u daarvoor tijd nodig heeft en u uzelf hierin moet verdiepen wilt u daarin slagen. Wij kunnen u hierbij helpen zodat u uzelf kunt focussen op het belangrijkste binnen uw bedrijf.

We hebben altijd een vrijblijvende strategiesessie en we zullen u het altijd eerlijk laten weten als we denken dat SEO niet de beste strategie voor uw business is. We geven u hoe dan ook vrijblijvend advies voor een andere digitale marketingstrategie die wellicht beter aansluit bij uw bedrijf.

Wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen? Lees snel verder.

Ceesjan de Zeeuw

Ceesjan de Zeeuw

SEO Consultant

Uw results consultant is Ceesjan, een SEO-expert uit Nederland die zijn specifieke vakkennis heeft opgedaan in binnen- en buitenland.

Hij helpt lokale bedrijven in Nederland om meer klanten te krijgen via hun website. Klik hier en reserveer direct uw plek voor een gratis strategiesessie.

Waarom heeft u onze diensten nodig?

 

Uw huidige partner levert niet de gewenste resultaten

 

Misschien bent u Joost. Joost runt zijn eigen bedrijf en is een specialist in tuinontwerp. Hij helpt zijn klanten bij het ontwerpen en aanleggen van hun droomtuin in Rotterdam en omstreken.

Joost weet dat mensen via Google zoeken naar zijn diensten. Hij weet zelf niet hoe hij in Google gevonden kan worden. Misschien heeft Joost een e-mail ontvangen in zijn mailbox van een bedrijf die hem wilt helpen met zoekmachineoptimalisatie. Een andere optie is dat hij is doorverwezen naar een SEO-bedrijf vanuit zijn eigen kennissenkring.

seo klant teleurgesteld

Nu is Joost een samenwerking aangegaan met een SEO-aanbieder waarbij afgesproken is om Joost aan meer klanten te helpen. Helaas blijkt na een aantal maanden dat dit niet het geval is en dat de aanbieder zijn beloftes niet is nagekomen. Joost zijn website wordt niet op de eerste pagina in Google gevonden. Hij besluit om de samenwerking te stoppen en niet meer door te willen gaan met SEO.

Wellicht herkent u zich in het bovenstaande. Wij vinden dat erg vervelend voor u maar laat u zichzelf hierdoor niet uit het veld slaan. Het is namelijk niet zo dat zoekmachineoptimalisatie niet werkt voor uw bedrijf.

Het zit hem in de technieken die uw huidige aanbieder gebruikt. Net zoals in elke andere industrie zijn er ook kwaliteitsverschillen in de SEO-industrie. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende strategiesessie waarin we u uitleggen hoe we u kunnen helpen.

 

U heeft te weinig gerichte bezoekers op uw site

 

Maandelijks zijn er duizenden mensen op zoek naar uw product of service. U wilt degene zijn die deze bezoekers naar zijn site haalt. U wenst deze leads onder geen enkel beding aan uw concurrenten af te staan. Daarom is het zeer belangrijk om gevonden te worden op de eerste pagina in Google voor de producten en/of diensten die u aanbiedt.

seo-rotterdam-consultancy

Één van de eerste stappen in ons proces is het uitvoeren van grondig zoektermonderzoek. We zoeken precies voor u uit waar mensen naar zoeken als ze op zoek zijn naar uw product of service. We ontwerpen hierbij een marketingplan om uw business op de eerste pagina in Google te krijgen.

 

Uw huidige bezoekers worden niet omgezet tot leads

 

Is het hebben van verkeer altijd het juiste verkeer? Het antwoord is NEE. U kunt bezoekers hebben maar dit zijn niet altijd de juiste bezoekers. Een campagne waarbij de verkeerde zoektermen zijn geselecteerd resulteert in een geringe toename van nieuwe leads of aanvragen (of soms zelfs geen toename).

Uw huidige bezoekers kunnen bijvoorbeeld ook studenten zijn of andere bezoekers die GEEN INTENTIE hebben om te kopen. Wellicht krijgt u wel verkeer, maar is dit via algemene zoektermen waarbij mensen op zoek zijn naar informatie.

Denkt u weer even dat u Joost bent en dat u tuinen aanlegt in Rotterdam. Wie zou u liever op uw website hebben?

A.) Iemand die zoekt naar: “ideeën voor het aanleggen van een nieuwe tuin”
B.) Iemand die zoekt naar: “tuinrenovatie Rotterdam”

screen-shot-2016-12-26-at-15-27-27

De tweede is duidelijk op zoek naar een specifieke dienst die Joost aanbiedt waardoor de kans groter is dat deze bezoeker een klant wordt. De eerste kan een potentiële klant zijn maar is zichzelf nog duidelijk aan het oriënteren.

Nou, als uw campagne dan loopt en u maandelijks nieuwe bezoekers op uw website krijgt is het zeer belangrijk om ze de juist actie te laten ondernemen op uw website. U moet ze PRECIES vertellen wat ze moeten doen op uw site. Dit is bekend als een CTA (Call-to-Action).

Voor Joost zijn bedrijf zou de CTA kunnen zijn: “Maak Direct Een Afspraak”. Als u geen duidelijke CTA heeft loopt u het risico om de potentiële klant alsnog te verliezen!

De SEO en conversie-optimalisatie diensten die wij aanbieden helpen u precies met het bovenstaande. We helpen u om gerichte bezoekers op uw website te krijgen die actief op zoek zijn om uw product aan te schaffen. Bovendien helpen we u om uw site zo op te zetten zodat we uw bezoekers precies vertellen wat ze moeten doen.

 

U profiteert van een samenwerking met ons omdat…

 

U bent uw bedrijf begonnen omdat u een passie heeft voor hetgeen u doet.

Zo wilt Joost zich het liefst bezighouden met het ontwerpen en aanleggen van tuinen. Joost houdt zich nu eenmaal liever bezig met de dingen die hij weet en waar hij goed in is. En dat begrijpen wij.

Door met ons samen te werken kunt u uzelf net zoals Joost richten op de belangrijkste taken binnen uw organisatie. Het is onze taak om u te helpen om nieuwe klanten te krijgen via uw website.

Maak de beslissing die het voor u mogelijk maakt om zelf niet meer actief op zoek te hoeven gaan naar nieuwe cliënten. Onze diensten helpen u namelijk om meer connecties te maken met klanten op het internet. En daarbij richten we ons op het verhogen van uw ROI (Return On Investment).

Boek snel uw gratis strategiesessie want…

 

De komende twee weken hebben we nog plek voor 2 nieuwe klanten. Als u niet direct uw gratis strategiesessie boekt loopt u het risico dat we u niet meer kunnen helpen omdat we op basis van exclusiviteit werken. We werken namelijk slechts met één aanbieder per industrie per stad samen.

Als u vandaag niet boekt loopt u het risico dat we gaan samenwerken met uw concurrent in Rotterdam.

Klik op de button hieronder om uw gratis strategiesessie te boeken zodat u zeker bent van uw plek.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Share This