078 808 0138 [email protected]

Animatie Video Laten Maken MKB | Nieuwe Leads En Meer

 

Het is een feit dat er zoveel informatie op het internet is dat het een kunst is om ervoor te zorgen dat bezoekers uw website niet direct verlaten. Het bouncepercentage van uw website (kunt u vinden door Google Analytics te integreren met uw website!) laat u het exacte percentage zien van het aantal bezoekers die uw website DIRECT verlaten na aankomst op uw site.

 

Dat is 1. Als u ervoor kiest om een animatie video te laten maken dan zorgt u ervoor dat bezoekers langer op uw website blijven. Het is een feit dat mensen liever naar een video kijken dan dat ze een stuk tekst lezen. Een uitlegvideo maakt mensen nieuwsgierig en ze vinden het leuk om ernaar te kijken!

 

Het gebruik van video’s om de bezoeker te boeien zal enkel toenemen! Verwacht wordt dat in 2017 driekwart (ja, 75%!) van het internet gebaseerd is op het gebruik en het verspreiden van video’s!

 

Bovendien is het gebruik van een video goed voor uw website’s SEO. U kunt uw video optimaliseren voor de juiste zoektermen waardoor potentiële klanten u ook zien in de video-zoekresultaten!

NEEM DIRECT CONTACT OP EN LATEN WE HET OVER UW BUSINESS HEBBEN!

Recente Projecten

Communiceer Uw Product Of Service Zoals Uw Concurrent Dat NIET Doet…

 

Een belangrijke vraag waar constant op ingespeeld moet worden: hoe onderscheidt u zich van de concurrentie? Het antwoord: door een goede aanwezigheid op het internet! Één daarvan is om een animatie video te laten maken en om daarmee uw product of service glashelder uit te leggen (én op een leuke en creatieve manier!).

 

Krijgt u vragen van klanten zoals: “Oké, klinkt interessant, maar hoe werkt het nu precies?”, Wat moet ik precies doen nadat ik ingelogd ben?”, “Op welke manier helpt jullie dienst mij precies en wat voor resultaten kan ik verwachten?” et cetera et cetera. Dit is een teken dat u uw marketing kunt verbeteren. Grijp deze kans aan en wees de eerste in uw branche die klanten optimaal bedient met een woest aantrekkelijke animatie video.

 

Misschien biedt u een product of dienst aan waar mensen nog weinig vanaf weten (óf u bent een startup en u wilt curiosity creëren rondom uw product) . Leg uw product of service helder uit met een uitlegvideo, gebruik YouTube als marketingtool (selecteer doelgericht uw doelgroep en krijg lasergerichte leads naar uw website!) en zorg voor meer naamsbekendheid en betrokkenheid met uw merk.

 

Verschillende Uitlegvideo’s…

 

1. Custom Whiteboard

2. Custom 2D-Animatie

3. Template Whiteboard

4. Template 2D-Animatie

 

De eerste 2 opties zijn CUSTOM video’s. Dit zijn video’s die volledig aangepast kunnen worden aan uw merk. De laatste 2 opties zijn TEMPLATE video’s. Dit zijn video’s waarmee een vooropzet wordt gebruikt waardoor ze makkelijker te maken zijn. Deze categorie video’s zijn wel minder aanpasbaar dan de custom video’s.

Onze video is een template 2D-Animatie:

 

Ons Proces

Creatief Interview

Tijdens het creatieve interview ontdekken we wat uw doel is van het ontwerpen van uw video. We komen erachter wie uw publiek is en stemmen onze werkwijze hierop af.

Script Schrijven

Gedurende deze fase schrijven we het script voor uw video. We gaan door totdat we het perfecte script hebben alvorens we doorgaan naar de volgende fase.

j
s

Feedback

De video is afgestemd op uw publiek en past bij uw merk. Tijdens deze fase voorzien we u van een proefversie van de video en vragen we naar uw feedback.

Revisies

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en daarom verwerken we uw feedback tijdens deze fase. We gaan door totdat u volledig tevreden bent.

Aflevering

U ontvangt van ons de definitieve versie van de uitlegvideo als u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. U krijgt de video van ons in het door u gewenste formaat.

Prijsstelling

De investering voor een animatie video verschilt per project. Uw investering hangt onder andere af van het type video waarvoor u kiest. Daarnaast speelt de lengte van de video een belangrijke rol in de prijsbepaling.

De gemiddelde uitlegvideo duurt tussen de 1 en 2 minuten.

Een Whiteboard Uitlegvideo kost per minuut tussen de €750,- en €2.500,- excl. BTW.

Een 2D-Animatie Video kost per minuut tussen de  €1.000,- en €4.000,- excl. BTW.

Wij proberen rekening te houden met uw budget. Elke video is van goede kwaliteit maar elke klant heeft zijn eigen wensen. Zo hebben wij verschillende scriptschrijvers, animators en voice-overs die we voor uw project kunnen gebruiken. U kunt ervoor kiezen om onze top-scriptschrijvers aan uw project te laten werken om ervoor te zorgen dat uw uitlegvideo van de allerbeste kwaliteit is!

NEEM DIRECT CONTACT OP EN LATEN WE HET OVER UW BUSINESS HEBBEN!

P.S. Zien op welke andere manieren we bedrijven helpen op het gebied van marketing? Ga dan naar de homepage van  online marketing bureau Dutch Click Media (onze homepage) waar u op uw gemak eens kunt bekijken welke andere diensten we aanbieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u een vraagt heeft, wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.