078 808 0138 [email protected]

Meer Bezoekers Op Uw Website | Kom Hoger In Google

Met behulp van de juiste SEO-technieken komt uw WordPress-website hoger in Google waardoor u meer verkeer op uw website krijgt. Het is een proces om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Wanneer u hogere posities in de zoekmachines bereikt is het mogelijk dat het verkeer op uw website verdubbeld of zelfs verdriedubbeld. Dit resultaat kan zich vertalen naar meer inschrijvingen en e-mails of telefoongesprekken, of natuurlijk meer sales.

U concurreert 24/7 met uw concurrenten in de “offline wereld”. U doet dit ook in de “online wereld”, namelijk in de zoekresultaten van de grootste zoekmachines! Professionele SEO-diensten helpen u om betere posities te krijgen dan uw concurrentie waardoor u als eerst wordt gevonden!

WE WERKEN ENKEL MET EEN KLEINE GROEP SEO-KLANTEN. NEEM DIRECT CONTACT OP EN ONTDEK OF WE U KUNNEN HELPEN!

Een Belangrijke Vraag… Voor U…

Voordat u begint aan een SEO-campagne is het goed om uzelf een aantal vragen te stellen. Wat wilt u bijvoorbeeld dat uw site voor u doet? Wilt u dat bezoekers zich aanmelden voor een nieuwsbrief of dat ze een product kopen via uw online winkel? Misschien wilt u dat ze contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden maar hier komt het op neer: ZORG ERVOOR DAT HET DUIDELIJK IS WAT U UW BEZOEKER WILT LATEN DOEN! U krijgt meer verkeer met een SEO-campagne en daarom is het uitermate belangrijk om deze nieuwe bezoekers ook daadwerkelijk om te zetten naar NIEUWE klanten! Het is een feit dat bezoekers die precies weten wat ze moeten doen SNELLER actie ondernemen!

Hoeveel Meer Verkeer Ga Ik Krijgen Naar Mijn Site?

Dat hangt volledig af van de zoektermen die u gebruikt en van de markt waarin u actief bent.

Één van de eerste stappen van ons proces is het uitvoeren van een uitgebreid zoektermonderzoek. Wij zullen u eerst vragen op welke zoektermen u gevonden wilt worden. Vervolgens analyseren wij deze zoektermen om te bepalen of dit “echte kanshebbers” zijn.

De mate van concurrentie voor een bepaalde zoekterm is zeer belangrijk. Het is moeilijker om goede posities te behalen voor een zoekterm met veel concurrentie dan eentje met weinig concurrentie. Daarnaast is het zoekvolume een andere belangrijke factor. Wij zoeken de balans en selecteren zorgvuldig de zoektermen die het meeste kans hebben voor uw online bedrijf.

Tot Slot (Hierna Meer Over Ons Proces)

Stel uzelf de vraag: wat heeft u aan een site zonder (of te weinig) verkeer? SEO-diensten helpen u om beter zichtbaar te worden in de zoekmachines waardoor u klanten op uw website krijgt die specifiek zoeken op bepaalde zoektermen.

Professionele SEO-diensten zorgen er ook voor dat uw site hoge posities in de zoekmachines BLIJFT BEHOUDEN! De algoritmes van Google veranderen continu. Het komt voor dat websites die op de eerste pagina staan verdwijnen door nieuwe algortimes van de zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt door hier constant bovenop te zitten!

Wilt u als bedrijf groeien? Zo ja, dan is SEO een zeer effectieve methode. Stop met het najagen van leads waar u niets aan heeft. Start met het verkrijgen van nieuwe lasergerichte leads die u helpen om meer verkopen te realiseren.

Het uitvoeren van SEO hoeft niet gecompliceerd te zijn als u de juiste manier weet om het uit te voeren. Onze SEO optimalisatie tips helpen u om uw eigen site te optimaliseren.

WE WERKEN ENKEL MET EEN KLEINE GROEP SEO-KLANTEN. NEEM DIRECT CONTACT OP EN ONTDEK OF WE U KUNNEN HELPEN!

Ons Proces

Eerste Analyse v/d Website

Zoektermonderzoek

On-Page Optimalisatie

Off-Page Optimalisatie

Tijdens de eerste stap worden we bekend met uw site en komen we erachter wat uw SEO-doelen zijn.

Afhankelijk van het pakket dat u kiest bekijken we ook de inhoud van uw site en de conversie-technieken. Mogelijk geven we op basis van wat we vinden suggesties om de bezoekersconversie te verbeteren indien uw website nog geen krachtige ‘call-to-action’ heeft. Enkele veel voorkomende suggesties zijn:

  • Herinrichten van de homepage (zie het als opfrissen door complicaties en overbodigheden te verwijderen)
  • Het sign-up formulier van de nieuwsbrief beter zichtbaar maken
  • Het verplaatsen van de ‘call-to-action’ naar de top van de pagina (om te voorkomen dat de bezoeker naar beneden moet scrollen)
  • Het toevoegen van meer content

Tijdens de tweede stap bepalen we wat de beste zoektermen zijn die we gebruiken voor uw campagne door middel van een zoektermonderzoek. We hebben ontdekt dat u het meeste waar voor u geld krijgt door zoektermen te gebruiken met veel verkeer en weinig concurrentie.

Tijdens deze stap verzoeken wij u om ons te voorzien van een lijst met ongeveer 25 zoektermen / zoektermzinnen waarvan u denkt dat mensen ze gebruiken om op uw site te komen.

Gebaseerd op deze lijst zullen we een zoektermonderzoek uitvoeren om te bepalen of zoekers gebruik maken van de door u voorgestelde zoektermen of soortgelijke variaties. We zullen onze bevindingen met u delen en we zullen u vragen om een definitieve lijst van zoektermen te selecteren op basis van uw SEO-pakket.

Stap 1 en 2 kunnen afhankelijk van het gekozen pakket 1 tot 2 weken duren. Nu deze stappen zijn gedaan kunnen we verder gaan met on- en off-page optimalisatie.

De stap On-Page Optimalisatie is een eenmalig proces waarmee uw webpagina’s worden voorbereid op de zoekmachines. Dit is een belangrijke stap omdat het doel is om ervoor te zorgen dat uw site goed opgezet is voor de zoekmachines.

Er zijn meerdere on-page optimalisatie technieken die gebruikt kunnen worden om uw webpagina’s voor te bereiden op de zoekmachines. Enkele van de technieken die we mogelijk gebruiken (maar niet beperkt zijn tot) zijn: het aanmaken van een Google Analytics account, het verzenden van een XML sitemap en het bewerken van verschillende meta-tags.

Alle accounts worden aangemaakt op naam van de klant. Wij zullen u uw eigen inloginformatie geven. Door uw accounts op uw eigen naam te hebben zorgt u ervoor dat u de volledige controle heeft over uw accounts.
Tijdens het SEO-proces zullen we het Google Analytics account en het Google Webmaster Tools account nauwlettend in de gaten houden.
Nu de accounts zijn aangemaakt kunnen we doorgaan met de on-page optimalisatie. Hieronder vallen onder andere het optimaliseren van de meta tags, het optimaliseren van de paginatitels en het optimaliseren van de H1 en H2 tag.
Het duurt ongeveer 2 tot 3 weken voordat de On-Page Optimalisatie is afgerond. Zodra dit proces voltooid is hoeft het niet opnieuw uitgevoerd te worden tenzij er nieuwe zoekwoorden worden geselecteerd.
Off-Page Optimalisatie is een continu proces en vereist voortdurende werkzaamheden. Zodra uw site is gepositioneerd is het belangrijk om door te gaan met zoekmachine-optimalisatie om de volgende twee redenen:
  1. Namelijk om uw concurrentie voor te blijven omdat zij voortdurend proberen om een positie te bemachtigen op de eerste pagina en
  2. Omdat de algoritmes van de zoekmachines continu wijzigen met de manier waarop ze websites positioneren en daarom is het belangrijk om bij te blijven met deze wijzigingen.

Er zijn verschillende off-page optimalisatie technieken die op een continue basis worden gebruikt om topposities te behalen in de zoekmachines. Het gaat hier om het continu verzamelen van backlinks die van hoge kwaliteit zijn. Zo krijgt u onder andere afhankelijk van uw pakket een x aantal artikelen per maand die ervoor zorgen dat uw site up-to-date blijft en waarmee u zichzelf als een autoriteit in de markt zet.

Prijsstelling

Elk project wordt nauwkeurig geanalyseerd en op basis daarvan kunnen wij u een indicatie geven van de benodigde investering van uw kant. Voordat we u kunnen voorzien van een specifieke prijs zullen we u een aantal vragen stellen om de huidige stand van uw website helder in kaart te brengen en om te zien of het voor u rendabel is.

Op basis van de verzamelde informatie stellen wij een pakket voor u samen specifiek op maat gemaakt voor uw business. Dit pakket heeft de vorm van een maandelijks abonnement om ervoor te zorgen dat er continu wordt gewerkt aan de zoekresultaten van uw website.

Onze strategie die wordt gebruikt om hoge PageRanks te behalen kan per maand verschillen. Dit is afhankelijk van uw branche, de concurrentie en de veranderende vereisten van de zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat uw site hoge rankings behaald en deze ook blijft behouden. 

Neem direct contact met ons op om de vragen te bespreken door te mailen naar [email protected]

MEGA-TIP: maak GRATIS gebruik van ons gloednieuwe Social Media Dashboard. Klik HIER om naar de inschrijfpagina te gaan waarna u direct toegang krijgt tot uw nieuwe handige tool of lees meer over het social media dashboard voor het MKB! Wij horen graag wat u ervan vindt via de mail, per telefoon of op onze Facebook-pagina!

WE WERKEN ENKEL MET EEN KLEINE GROEP SEO-KLANTEN. NEEM DIRECT CONTACT OP EN ONTDEK OF WE U KUNNEN HELPEN!

Bent u benieuwd op welke andere manieren we u kunnen helpen met de marketing binnen uw bedrijf? Ga dan naar www.dutchclickmedia.nl (onze homepage) waar u meer kunt vinden over andere diensten die we aanbieden. Neem gerust contact met ons op om eens te praten over uw bedrijf en om te zien of we u wellicht kunnen helpen. 

Veelgestelde SEO-Vragen

Hoe snel kunnen jullie mijn website ranken?
SEO is niet voor iemand weggelegd die op zoek is naar onmiddellijke resultaten. Het gebruik van “White hat SEO” kost tijd. Het kost nu eenmaal tijd om hoge posities met uw website te behalen in de zoekmachines met het gebruik van ethische strategieën. Hoe snel uw website zal worden gerankt is afhankelijk van de mate van concurrentie van de zoektermen die u gebruikt. Doorgaans kunt u voor zoektermen met weinig concurrentie resultaten verwachten binnen 2 tot 3 maanden. Voor zoektermen met veel concurrentie kunt u resultaten verwachten binnen 3 tot 4 maanden.
Hoe en wanneer word ik op de hoogte gesteld over de voortgang van de SEO-inspanningen?
U ontvangt altijd een maandelijkse rapportage aan het begin van elke maand. Hierin wordt het werk van de afgelopen maand beschreven en wat er de afgelopen maand is bereikt. We zullen ook contact met u opnemen via de telefoon en / of e-mail om u op de hoogte te stellen van de updates en om eventuele vragen van u te beantwoorden.
Wat is inbegrepen in uw maandelijkse SEO-rapportage?
Wij vinden het belangrijk om u op de hoogte te houden van het werk dat wij uitvoeren. De rapportage bevat informatie over de zoektermen en de bijbehorende posities, de prestaties die zijn bereikt, een analyserapport van het verkeer op uw website en eventuele aanbevelingen voor een betere conversie.
Wat kan ik doen om het verkeer op mijn site te doen toenemen?
Dit is een van de meest voorkomende vragen die wij krijgen. Natuurlijk zullen SEO-inspanningen altijd helpen om meer bezoekers naar uw site te krijgen. Als eigenaar van een website is er echter een belangrijk punt dat u altijd kunt uitvoeren om meer verkeer naar uw website te krijgen, namelijk het toevoegen van meer content. Inderdaad! Het opzetten van nieuwe pagina’s en het toevoegen van nieuwe content voor uw website is erg belangrijk. Het zal de SEO-inspanningen mooi aanvullen. U biedt uw websitebezoekers niet alleen meer informatie aan maar u laat ook aan de zoekmachines blijken dat uw website belangrijk is omdat uw website continu wordt bijgewerkt.
Garanderen jullie resultaten?
We kunnen onze resultaten niet garanderen maar dit betekent echter niet dat we u niet op de eerste pagina kunnen krijgen. Geen enkel ethisch SEO-bedrijf die “white hat SEO” toepast zal resultaten garanderen. De reden hiervoor is dat zoekmachines continu haar algoritmes veranderen op de manier hoe ze websites positioneren. Er zijn bedrijven die garanderen dat hun SEO-werk zorgt voor een plaats op de eerste pagina maar deze bedrijven maken doorgaans gebruik van spam of “black hat SEO” om uw website te ranken. Deze methoden kunnen u snel topposities opleveren in de zoekmachines maar net zo snel en gemakkelijk laten dalen of zelfs volledig uitsluiten. Wij gebruiken enkel en alleen organische en ethische technieken om uw website te ranken. Ons doel is om topposities te behalen voor uw website op de eerste pagina van de grootste zoekmachines EN om u daar te houden.
Zijn er eventuele bijkomende kosten?
De enige bijkomende kosten die kunnen optreden zijn de kosten om wijzigingen aan uw website aan te brengen om voordeel te behalen met uw SEO- inspanningen. Zo nemen we tijdens de stap On-Page Optimalisatie uw website onder de loep om conversietechnieken op te sporen die u heeft gebruikt in uw design. Als blijkt dat u momenteel geen conversietechnieken gebruikt zullen we u sterk aanraden om wijzingen aan te brengen. Door dit te doen zorgt u ervoor dat het nieuwe verkeer op uw website dat verkregen is door het SEO-werk converteerbaar is. We kunnen u voorzien van een offerte zodat wij de aanpassingen voor u uitvoeren maar u kunt dit ook zelf doen of eventueel een andere partij inhuren. Tijdens de voortgang van het SEO-proces geven we mogelijk aanbevelingen voor veranderingen die gebaseerd zijn op de conversiegraad van uw website. Veel beheerders/eigenaars van een website helpen graag tijdens het SEO-proces. We raden aan om voortdurend nieuwe inhoud aan uw website toe te voegen. Als wij uw website hebben ontworpen dan heeft uw website een Content Management Systeem (CMS) waarmee u makkelijk nieuwe content toe kunt voegen. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u doen als u dat liever wilt.
Moet ik een contract ondertekenen om jullie diensten te gebruiken?
Wij hoeven geen contract omdat we geloven dat u tevreden zult zijn met ons werk. Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met ons werk dan hoeft u onze diensten niet te blijven gebruiken. Daarnaast bent u ons in dat geval geen extra geld verschuldigd.
In welke zoekmachines zal ik verschijnen?
Onze voornaamste focus zal liggen op het bereiken van hoge rankings in Google omdat 80% van alle zoekers Google gebruiken om producten en diensten te vinden. Zodra hoge rankings in Google worden bereikt zal u ook opmerken dat uw website in Yahoo en Bing wordt gerankt.