078 808 0138 [email protected]

Unieke Websites Voor MKB – Mobielvriendelijk En Meer

U kunt nog zo’n mooie website hebben maar als uw site niet converteert heeft u er niks aan. U laat geld liggen en geeft uw concurrenten een duwtje in de rug: de klant kiest voor de concurrent omdat deze site ‘vriendelijker’ is voor de bezoeker. Op deze pagina leest u hoe wij u kunnen helpen om op uw vraag in te spelen.

Voor uw gemak een korte samenvatting van de pagina: wij bouwen een nieuwe site voor uw onderneming waarbij we zorgen dat de site zeer professioneel oogt en mobiel-vriendelijk is. De site bevat conversie-triggers (triggers die zorgen voor aanzet tot actie) die de bezoekers op uw website helpt om de door u gewenste actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een afspraak of aanmelden voor uw nieuwsbrief. Het hebben van zo min mogelijk afleidingen op uw site is zeer belangrijk voor aanzet tot actie van uw bezoeker.

Kort samengevat ontwerpen wij sites die niet alleen schitterend zijn maar ook marketing-technisch perfect in elkaar zitten. Altijd starten we met een eerste gesprek om uw situatie helder in kaart te brengen, dit is de fundering. Hierop bouwen we voort zodat beide partijen precies weten wat er van beide wordt verwacht. Lees hierna verder voor meer details en uitleg.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP EN ONTVANG TIJDELIJK EEN GRATIS VIDEO-ANALYSE VAN UW WEBSITE!

Exclusieve Webpagina’s Met Een Inspirerend Design

Wij helpen uw bedrijf beter te positioneren dan uw concurrentie. Heeft u een website die een nieuw design nodig heeft of wellicht heeft u een volledig nieuwe website nodig? Wij analyseren uw concurrentie, kijken wat ze goed doen en wat ze niet goed doen. U kunt het zien als reverse engineering. We combineren alle sterke punten en ontwikkelen op basis hiervan een  design waarmee u zich écht onderscheidt van uw concurrentie. Woest aantrekkelijke sites, zo’n website die u écht zou willen, dat is waar wij voor staan en waar we u mee kunnen helpen.

Laat Uw Website Vóór U Werken In Plaats Van Tegen U

Helaas is het zo dat sommige ondernemers hun site als een blok aan het been ervaren. Ons team ontwerpt sites met de juiste codering waardoor u geen last zult hebben van elementen die niet werken of van een slechte kwaliteit in het algemeen. Bovendien ontwerpen wij search engine optimization (SEO) vriendelijke pagina’s waardoor u direct een goede start kunt maken in de zoekmachines. Met andere woorden: de zoekmachines zoals Google waarderen uw website omdat deze zoekmachine-vriendelijk in elkaar is gezet. Zie het zo: de zoekmachines hebben het heel makkelijk om precies te kunnen begrijpen wat er op uw pagina’s staat en hoe uw site is ingericht. Volgens ons bestaan indrukwekkende websites niet alleen uit een schitterend design maar ook uit het gebruik van de juiste codering.

Gecodeerde Oplossingen Voor Uw Zakelijke Behoeften

Wellicht komen de volgende gedachten u bekend voor:

  • “Ik wou dat onze site kon laten zien waarom onze bezoekers niet tot koop overgaan.”
  • “Ik wou dat we zelf onze teksten en afbeeldingen toe kunnen voegen maar ik denk dat dit niet kan.”
  • “Ik weet dat onze website eigenlijk het volgende zou moeten doen, maar…”

Uw eigen website is een belangrijk gereedschap voor uw onderneming. Misschien haalt u momenteel niet genoeg uit uw site, niet zoveel als u eigenlijk verwacht. Een website is volledig aan te passen om wél uw gewenste resultaten te behalen. Misschien denkt u dat bepaalde doelen niet te behalen zijn met uw website. Ons team werkt graag aan een uitdagend project en we zijn trots op innovatieve oplossingen. Websites van hoge kwaliteit zijn volgens ons ook websites met gecodeerde oplossingen specifiek voor uw zakelijke behoeften!

Mobiel-Vriendelijke Sites

Google heeft vanaf april 2015 haar regels veranderd. Webpagina’s die niet mobiel-vriendelijk zijn worden benadeeld. Wij leveren mobiel-vriendelijke sites die zich automatisch aanpassen aan het toestel dat u gebruikt om te internetten. Denk aan een tablet, uw telefoon of een laptop. Hiermee heeft u een voordeel op de concurrentie die géén mobiel-vriendelijke website hebben. Mobiel-vriendelijke sites krijgen voorrang op mobiel-onvriendelijke websites. Met een mobiel-onvriendelijke website komt u niet op de eerste pagina in Google.

Uw Imago En Meer

Onze filosofie is dat uw zakelijke imago zich reflecteert op uw website. Dat betekent dat u een professionele website nodig heeft. Een professionele website heeft verschillende kenmerken. Eén van die kenmerken is dat een website zeer makkelijk in elkaar moet zitten voor de bezoeker. U moet het voor uw bezoeker extreem makkelijk maken om uw producten te kunnen vinden én te kunnen kopen.

Vriendelijk Voor De Bezoeker En Voor U Als Eigenaar

Onze websites zijn gebruiksvriendelijk voor de bezoeker en voor u als eigenaar. Waarom is de website gebruiksvriendelijk voor u als eigenaar? Dat is omdat wij onze sites ontwerpen met een Content Management Systeem waardoor u na de oplevering eenvoudig zelf aanpassingen aan uw website kunt verrichten. Denkt u bijvoorbeeld aan het toevoegen van een nieuw artikel of een nieuwe foto.

Onze Oplossing Voor Uw Eigen Exclusieve Website

Dutch Click Media heeft drie verschillende niveaus ontwikkeld voor startups en het MKB die klaar zijn om hun bedrijf naar een volgend niveau te brengen. Hier hoort een unieke en mooie website bij waarmee u uw concurrenten achter u laat. Met deze verschillende niveaus houden we rekening met de doelstellingen van uw bedrijf en uw budget. Laat uw website met een gerust hart bij ons ontwikkelen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u liever zelf aan de slag met het bouwen van uw website? Het is zeer belangrijk dat uw site de juiste elementen bevat. Lees onze tips over de criteria van een goede website en verzeker uzelf geen belangrijke elementen te missen!

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP EN ONTVANG TIJDELIJK EEN GRATIS VIDEO-ANALYSE VAN UW WEBSITE!